Toyota Venza 2010 – нова автомагнітола з великим екраном + камера заднього виду

30 січня 2024
Toyota Venza 2010 – нова автомагнітола з великим екраном + камера заднього виду

Toyota Venza – не частий гість у стінах нашої студії автозвуку, що не дивно, адже й сам автомобіль досить рідкісний для України. Запит у клієнта був стандартний – хочу нову магнітолу з великим екраном, максимальним списком функцій на борту та підтримкою всіх заводських функцій. Заодно, якщо великий екран з'явиться в машині - і камеру заднього виду заодно підключити.

Ми з цим впоралися на ура, як завжди. Але про все по порядку.

Чесно кажучи, навіть після стільки років досвіду в автозвуку, після стільки років щоденних перетворень автомобілів наших клієнтів після заміни штатної магнітоли, ми не перестаємо дивуватися і захоплюватися, наскільки може перетворитися приладова панель будь-якого автомобіля, наскільки може бути розширений функціонал, наскільки комфорт стає життя власника машини після всього – як і в цьому випадку!

Просто подивіться, яке значне перетворення відбулося в Toyota Venza 2010 після заміни штатної магнітоли!

Камеру заднього виду вибрали універсальну з типом кріплення на кронштейні, внизу на фото видно, як саме камера встановлена, як вона виглядає в зоні номерного знака, а також зрозуміло, яка картинка з'являтиметься на екрані нової автомагнітоли при включенні задньої передачі. Як видно, для легшого визначення критичної відстані позаду вашого авто є паркувальні лінії.

З усіх питань із заміни штатної автомагнітоли на Тойоту чи будь якій інший автомобіль ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).

І ще раз для наочності - дві фотографії приладової панелі Toyota Venza 2010 до і після - панель приладів до початку робіт і після з вже встановленою магнітолою на Андроїд з великим екраном 9 дюймів.

З усіх питань із заміни штатної автомагнітоли ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).