Porshe Boxter магнитола на Андроид + CarPlay с экраном 9 дюймов

24 січня 2024
Porshe Boxter магнитола на Андроид + CarPlay с экраном 9 дюймов

Іноді до нас приїжджають кабріолети) А ми так любимо працювати з нестандартними автомобілями, навіть якщо реалізуємо в них лише стандартні роботи. На цей раз до нас приїхав Porsche Boxter, щоб замінити штатну магнітолу, а заразом поміняти заводські динаміки, які просто порвалися від часу і вийшли з ладу.

Який красень - честь та хвала класичному німецькому автопрому!

Разом з цією красою в панелі приладів, ви отримуєте ще й величезний перелік нових приголомшливих функцій, про які класичний Porsche Boxter міг тільки мріяти!

У списку нових функцій – Android, Carplay та AndroidAuto, 4g, Wi-Fi чи простіми словами – інтернет тепер буде у вашій машині? Одна з головних переваг – можливість бачити GPS карти на величезній екрані 9 діагоналлю 9 дюймів! Ну і гучний зв'язок з'являється з новою магнітолою, ви зможете бачити, що у вас нові повідомлення в месенджерах. Ви можете використовувати голосове керування автомагнітолою. І далі можна продовжувати нескінченно.

І щоб отримати ось таке перетворення вашого автомобіля та уточнити повний список усіх функцій, які будуть доступні після заміни штатної магнітоли на нову – телефонуйте або пишіть нам за телефоном (099) 900-99-95

А, та ще! Якщо вам цікаво, які динаміки ми вибрали для заміни штатних, які порвалися від часу в цьому Porsche Boxter – читайте статтю у блозі нашої студії автозвуку Електросила.