Nissan X-Trail 2017 - нова автомагнітола на Андроїд + CarPlay з камерою заднього виду з широким кутом

03 лютого 2024

Цей приклад виключно для того, щоб показати, як може виглядати магнітола з великим дев'ятидюймовим екраном в панелі приладів Nissan X-Trail 2017. Якщо ви власник такого автомобіля - то наш приклад може надихнути вас на покупку нової автомагнітоли. Але тільки магнітоли – задня камера заднього виду з широким кутом огляду – теж виявилася дуже корисною та потрібною, коли в автомобілі з'являється великий монітор.

Великий екран стає незамінним помічником для водія - магнітола і допомагає, і розважає. А камера заднього виду з широким кутом огляду забезпечує безпечне паркування та маневрування. Оцініть, до речі, можливості ширококутної камери на фото нижче.

Головне, заради чого варто купити магнітолу на Андроїд з великим екраном не тільки камера, а й інтернет, який з'являється у вашому автомобілі завдяки 4G, а також CarPlay, який буквально стає вашим другом у вашій машині!

З усіх питань із заміни штатної автомагнітоли ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).