Магнітола Pioneer для Nissan 370Z + камера заднього огляду

22 лютого 2024
Магнітола Pioneer для Nissan 370Z + камера заднього огляду

Як не дивно і незважаючи на те, що Nissan 370Z досить рідкісний автомобіль в Україні, у нас у студії цей спортивний родстер далеко не вперше. Тож досвід у нас є, знаємо, з чим працюємо. На цей раз був задоволений найпопулярніший запит - заміна штатної магнітоли плюс установка та підключення камери заднього виду. Ми з цим впоралися чудово!

Ще одна робота: де ми в нашій студії автозвуку встановили нову автомагнітолу з СarPlay та AndroidAuto від бренду Pioneer. Та як завжди - одне діло просто про це розповісти, і зовсім інше - це показати. Тому намагаємось робити більше коротких відео, щоб вам було абсолютно зрозуміло - чи подобається все це вам та чи бажаєте ви собі таке.  Більше про цю роботу читайте тут -   Купити магнітолу Pioneer -   Купити камеру заднього огляду -

Головна фішка цієї установки – це необхідність подружити штатні кнопки керма з новою магнітолою. Ми це зробили за допомогою адаптера кнопок керма для Nissan Connects2 CTSNS003.2. Нас ніколи не підводять адаптери цього британського виробника. На цей раз теж все працювало як годинник!

І традиційно - якщо у вашому автомобілі з'являється (не без нашої допомоги) нова магнітола з екраном - встановити камеру заднього виду це просто життєва необхідність, яка може змінити ваше життя значно на краще! Картинка у випадку з Nissan 370Z вийшла така:

І вишенька на торті – ми не тільки робимо такі статичні огляди наших прикладів робіт, ще ми намагаємось знімати короткі та повноцінні відео про ті чи інші автомобілі, які побували в нашій студії автозвуку Електросила. Ось коротке відео про заміну штатної магнітоли Nissan 370Z.

І не забувайте купувати магнітоли в нашому магазині або записуватись на установку - ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).