Магнітола CarPlay з великим екраном для VW Tiguan 2012

27 грудня 2023

До нас звернувся власник VW Tiguan 2012 випуску з проханням додати функцію Apple CarPlay в його автомобіль. Для того щоб це зробити, потрібно замінити заводську магнітолу на нову - що ми і зробили. 

Автомагнітолу вибрали китайську (бренд не вказуємо, тому що з китайськими магнітолами так влаштовано, що змінюються вони швидко і те, що було актуально сьогодні - завтра немає. Тому просто уточнюйте актуальні моделі за телефоном (099) 900-99-95). Практично всі китайські виробники керуються операційною системою на Андроїд, але не тільки – функція CarPlay також є.

Як завжди замість тисячі слів - два фото, де ліворуч це те, що було встановлено на заводі-виробнику VW, а на фото справа це те, що зробили ми. Що вам подобається більше – вирішувати вам)

Важлива деталь - крім значного розширення функціональності щодо магнітоли, ми ще й підключили заводську (штатну) камеру заднього виду до нового монітора (магнітолі). Зображення, яке вийшло і яке виводить камера на новий дев'ятидюймовий екран - на фото зліва:

З усіх питань щодо заміни магнітоли, покращення звуку, розширення функціоналу вашого автомобіля - телефонуйте (099) 900-99-95 (писати можна теж сюди в будь-який мессенджер).