Магнітола з великим екраном для Jeep Cherokee 2015

29 грудня 2023

Якщо глянути на заводську магнітолу (монітор) Jeep cherokee 2015, то напрошується питання – а навіщо це міняти, якщо екран досить великий? Екран може і великий, а ось функціонал штатної магнітоли мізерний. І розширити його, додавши функцію CarPlay, наприклад, можна тільки за допомогою нової магнітоли. 

Власник Jeep cherokee 2015 року випуску звернувся до нас із проханням знайти рішення для його автомобіля. Ми запропонували магнітолу на Андроїд з великим дисплеєм 9 дюймів з роздільною здатністю 2к, з функцією CarPlay, з інтернетом, навігацією, гучним зв'язком та величезним списком інших плюшок.

Головне для всіх американців (я маю на увазі автомобілі американського виробництва) це зберегти всі заводські функції після заміни штатної магнітоли. Ми це зробили – збережені налаштування авто, робота кнопок керма, робота штатного usb роз'єму.

А ще візуалізація клімат-контролю збережена та виводиться на екран нової автомагнітоли! Клієнт задоволений, ми задоволені. Чекаємо і вас до нас за новою магнітолою – (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна написати у viber, wa, telegram).