Камера заднього виду, підключена до штатної магнітоли Suzuki Jimny

06 грудня 2023
Камера заднього виду, підключена до штатної магнітоли Suzuki Jimny

Встановити камеру заднього виду та підключити її до штатної (заводської) магнітолі Suzuki Jimny один із найпопулярніших запитів у нашій студії, якщо говорити саме про цю марку та модель. Займає така робота всього кілька годин, а ось користь і комфорт, який отримує власник, триватиме місяці і роки, поки автомобіль активно використовуватиметься.

Камеру заднього виду встановили універсальну, із кріпленням на кронштейні. Таку камеру можна встановити на будь-який автомобіль, але головна перевага універсальних камер – це можливість використовувати ті, які мають найкращі характеристики. Тобто універсальна камера заднього виду це завжди про найширший вибір, на відміну від штатних із плафоном, які обмежені у можливостях.

Ось так виглядає універсальна камера заднього виду, встановлена поруч із підсвічуванням номерного знака Suzuki Jimny:

І незважаючи на те, що екран заводської магнітоли Suzuki Jimny не дуже великий - менше 7 дюймів, все ж таки картинка з камери хороша і достатня інформативна, щоб маневрування при паркуванні було максимально легким і безпечним. Лінії паркування допомагають визначити відстань для перешкоди.

А у вашому автомобілі є камера заднього виду?

Ми на зв'язку - +38 (099) 900-99-95 (дзвоніть або пишіть у мессенджери)

ВІДЕО