Hyundai Elantra 2006 - нова автомагнітола на Андроїд та камера заднього виду

12 березня 2024

Цікавий факт, але автомагнітолу змінюють незалежно від віку автомобіля. Це цікаво, але й досить нові та трохи вже старі авто стають нашими клієнтами. Заміна штатної магнітоли – наша послуга, яка потрібна практично всім!

Ось як і Hyundai Elantra 2006, яку привіз її власник, надихнувшись нашими постами та короткими відео у Instagram. У нашому акаунті @caraudio_in_ua дуже багато прикладів з новими шикарними магнітолами в різних авто.

Отже, запит у власника Hyundai Elantra 2006 був стандартний – нова магнітола та камера заднього виду. Причому бюджет був дуже обмежений.

Незважаючи на обмежений бюджет, результат вийшов чудовий! Тому що зовні магнітола виглядає переконливо, а невеликий бюджет позначився лише на функціоналі.

Як правило, ціна на магнітоли на Андроїд залежить від трьох базових показників – можливості процесора, обсяг оперативної пам'яті, обсяг вбудованої пам'яті. Також впливає роздільна здатність екрану, наявність звукового процесора, наявність вбудованого 4G, підтримка системи кругового огляду тощо.

Ось результат, який ми отримали в Hyundai Elantra 2006 після заміни штатної магнітоли, не забудьте подивитися фото як було До і захопитеся тим, як може перетворитися автомобіль і який функціонал отримує власник машини!

Навіть якщо ви готові витратити невеликий бюджет на нову магнітолу, знайте, що камеру заднього виду ви все одно зможете отримати! І картинка буде приголомшлива!

І не забувайте купувати магнітоли в нашому магазині або записуватись на установку - ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).