Ford Kuga 2 – магнітола з великим екраном 9 дюймів + камера заднього виду

27 січня 2024
Ford Kuga 2 – магнітола з великим екраном 9 дюймів

Нечасто до нас приїжджають автомобілі марки Ford, не знаю чому. Проте зрідка ми і автозвук покращуємо, і встановлюємо магнітоли, і камери до магнітолів підключаємо, і шумоізоляцію робимо. Всього потроху. У цьому Ford Fiesta ми встановили магнітолу на Андроїд, яку розмістили на панелі приладів зверху, а до магнітолі підключили камеру заднього виду і отримали якісну картинку, що показує все, що відбувається позаду автомобіля.

По суті, щоб розуміти, як було до заміни штатної магнітоли і як вона виглядала – достатньо уявити замість дев'яти дюймового екрану маленький штатний дисплей. Виходить, що нова автомагнітола дозволила зробити значний апгрейд у цій машині щодо аудіо та мультимедіа системи.

Що ми одержали з новою магнітолою? По-перше, всі заводські органи управління зберегли, кнопки на кермі теж - тобто додався величезний екран і багато функцій, але заводські функції працюють як і раніше.

З'явився якісний гучний зв'язок - тепер можна спокійно розмовляти по телефону в режимі "вільні руки" і бути відповідальним і безпечним для інших водієм.

Адже краса вийшла:

Також встановили дві камери - заднього вигляду і фронтальну. Якість картинки на висоті заводська магнітола в принципі не могла дати таких можливостей.

З усіх питань із заміни штатної автомагнітоли ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).