Fiat 500 2017 року - нова автомагнітола Pioneer з CarPlay

23 березня 2024
Fiat 500 2017 року - нова автомагнітола Pioneer з CarPlay

Можна вже сказати, що ми спеціалізуємося на заміні штатної магнітоли в автомобілях Fiat 500 - так багато цих авто побувало з наших стінах, так багато вже написано про це і знято навіть відео. Але ще одним прикладом хочемо поділитись з вами – це той випадок, коли власник машини вибирає не китайську магнітолу з великим екраном, а брендову – в даному випадку Pioneer. 

Ось таким до нас у студію автозвуку Електросила у Києві на Подолі приїхав Fiat 500 2017 року випуску:

Почнемо з того, які аксесуари вам знадобляться для того, щоб вийшов найкращий результат? Ось список того, що ми використали:

  • Перехідна рамка для Fiat 500 після 2015 року випуску - CARAV 11-804
  • CAN-Bus адаптер кнопок керма для Fiat 500
  • І, звичайно, сама магнітола Pioneer SPH-DA360DAB

І ось він результат – як вам? На фото зліва - панель приладів у заводському виконанні, на фото справа - панель приладів Fiat 500 з новою автомагнітолою:

Для того, щоб у вас був вибір, пропонуємо подивитися відео на нашому YouTube каналі, де ми показуємо і розповідаємо про можливості встановлення автомагнітоли з великим екраном 9 дюймів і порівняти з фото нижче, щоб зробити вибір, який підійде для вас.

Головні переваги установки нової магнітоли - це можливість використовувати GPS навігацію на великому екрані (через програми Waze, Google Maps) і слухати музику та ваші улюблені плей-листи у високій якості через програми Spotify, Apple Music, SoundCloud.

І не забувайте купувати магнітоли в нашому магазині або записуватись на установку - ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).

І ще одне відео про встановлення нової автомагнітоли в Fiat 500 – там якраз був Піонер, але Фіат був попереднього покоління: