Динамики для Lexus та Toyota від бренду Alpine

06 лютого 2024
Динамики для Lexus та Toyota від бренду Alpine

Ми зробили огляд динаміків Alpine S2-S69C не просто так - коли ми дізналися, яка комплектація цього комплекту - ми були сильно і приємно здивовані. Чому? Тому що компанія Alpine подумала про власників автомобілів Toyota та Lexus

Придивіться до картинки на коробці – помітили щось незвичайне? Так, замість твітерів у комплекті Alpine S2-S69C - коаксіальна акустика діаметром 8 см, яка непогано справляється із середніми частотами та високими. А навіщо компанія-виробник зробив такий незвичайний комплект?

На фото нижче динамік праворуч – це штатний (заводський) динамік, який ми демонтували з однією з Toyota, яка приїжджала до нас на покращення автозвуку. Як видно, розмір штатного динаміка збігається із розміром динаміком з комплекту Alpine S2-S69C. Єдине, що залишається зробити – це проставку під штатні кріплення.

І головне – ось наш відео огляд, який ми рекомендуємо подивитися, там є посилання на інше відео, де можна послухати звучання такої ж акустики, але у розмірі 16 см

Наша рекомендація - купити динаміки Alpine S2-S69C рекомендуємо в тому випадку, якщо хочеться покращити звук бюджетно. Підсилювач можна підключити, та й від магнітоли буде добре!

З усіх питань із заміни штатної автомагнітоли ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, а можна писати в месенджери Viber, Telegram, WhatsApp).