Автомагнітола Teyes CC3 для Toyota LC200 + камера заднього виду

10 травня 2024

Для автомобіля Toyota Land Cruiser 200 2020 року ми зробили комплекс робіт – повноцінну процесорну аудіосистему з 9 динаміками, повну шумоізоляцію для якісного апгрейду рівня комфорту, а також замінили магнітолу на нову – більш функціональну. Оскільки на цьому сайті ми публікуємо все про заміну штатної магнітоли, то розповімо тільки про це, але наприкінці статті ви можете знайти відео, де ми розповідаємо про автозвук Toyota Land Cruiser 200.

Для початку оцініть красу, яку отримав власник цієї машини – величезний екран, навіть екранище! Повноцінне керування із заводських кнопок на кермі всіма функціями автомагнітоли Teyes CC3, ідеально вписаний в панель приладів девайс - ми дуже задоволений результатом!

З важливого та цікавого – ми вивели додаткові роз'єми USB у бардачок – щоб підключати флешки з музикою чи модеми для інтернету в автомобілі. А також зберегли роботу штатного роз'єму USB, що розташовується на центральній консолі. Отже, як зберегли все заводські функції, а й значно розширили функціонал.

Камера цієї Toyota Land Cruiser 200 була встановлена ще на заводі, але її характеристик було недостатньо для того, щоб давати якісну картинку на великому екрані нової автомагнітоли. Тому камеру замінили та отримали чудовий огляд позаду цього позашляховика, забезпечивши додаткову безпеку для водія, пасажирів та пішоходів.

КОРОТКЕ ВІДЕО
Традиційно намагаємося знімати відео про наші роботи – знаємо, як це важливо для вас – побачити вже готовий результат на аналогічному вашому автомобілю. Як кажуть - краще один раз побачити, ніж сто разів почути. У нашому Shorts ми коротко розповідаємо про нову магнітолу Toyota Land Cruiser 200

ВІДЕО ПРО АВТОЗВУК ДЛЯ TOYOTA LC200