Нова магнітола з великим екраном для VW Golf6

21 січня 2024

Процес не знімали, тут вже залишковий варіант автомагнітолі – важливо зрозуміти, як саме запропоноване нами головне пристрій буде виглядати в інтер'єрі саме вашої машини. В даному випадку магнітола була обрана з фізичними кнопками, але знайте, що для VW Golf6 є різні варіанти. Будемо намагатися викладати в наших прикладах робіт якомога більше фотографій. 

З важливого ще – можливість оцінити, наскільки це круто мати великий дисплей у машині, щоб ваш комфорт був максимальним при керуванні та використанні автомагнітолі на Андроїд. Так, тут встановлена магнітола на Android із вбудованою функцією CarPlay.

Ще одна наша робота, де ми замінили заводську магнітолу VW Golf6 на нову - з вражаючим списком функцій і з величезним екраном 9 дюймів з неймовірно чітким і яскравим малюнком. Водночас і камеру заднього виду додали - встановили та підключили.

Ми завжди нагадуємо, що встановлення в нашій студії – приємний захід. Ви залишаєте свій автомобіль у нашій чистій, затишній студії, і можете поїхати у своїх справах, а можете почекати в офісі – в комфортних умовах, де є Wi-Fi та смачна кава.

Нова магнітола з великим екраном для VW Golf6

Процесс не снимали, здесь уже окончательный вариант автомагнитолы - важно же понять, как именно предлагаемое нами головное устройство будет выглядеть в интерьере именно вашей машины. В данном случае магнитола была выбрана с физическими кнопками, но знайте, что для VW Golf6 есть разные варианты. Будем стараться выкладывать в наших примерах работ как можно больше фотографий.

Из важного еще - возможность оценить, насколько это круто иметь большой дисплей в машине, чтобы ваш комфорт был максимальным при управлении и использовании  автомагнитолы на Андроид. Да, здесь установлена магнитола на Андроид со встроенной функцией CarPlay.

Нова магнітола з великим екраном для VW Golf6
Нова магнітола з великим екраном для VW Golf6

Камеру заднього виду встановили у штатне місце у плафон підсвічування номерного знака. Знову ж таки, замість тисячі слів, краще побачити на власні очі, яка картинка буде з камери на новому моніторі – наскільки широкий кут огляду, чи є паркувальні лінії і як це взагалі, наскільки зрозуміла та яскрава картинка залежно від освітлення. Ось два фото, де є картинка вдень на вулиці та при штучному освітленні у приміщенні.

Впевнені, що дивлячись на наші фотографії, у вас теж виникла ідея покращити функціональність у вашому авто та поміняти штатну магнітолу. Ми з радістю це зробимо – наш телефон (099) 900-99-95 (можна зателефонувати або написати в месенджери Viber, TYelegram, WhatsApp).