Як додати CarPlay до штатної магнітоли Mercedes?

09 грудня 2023

Іноді до нас у студію приїжджають автомобілі, в яких немає необхідності змінювати штатну магнітолу – все в ній сучасно, функціонально, всі необхідні функції є і працюють добре. Але як завжди те й буває, тільки завод-виробник впроваджує, як здається, всі функції, які доступні для впровадження в автомобільну магнітолу, так одразу після цього на ринку з'являється якась новинка, якою навіть у новому Mercedes може не виявитися. 

Ось з такою історією до нас приїхав Mercedes W212, в якому заводська автомагнітола мала на борту все, що потрібно, крім одного, але найважливішого на сьогоднішній день без функції CarPlay. І що робити в такому випадку? Чи є рішення?
Рішення є! Існують інтерфейси, за допомогою яких можна додати функцію Apple CarPlay до багатьох заводських ГУ багатьох преміальних і не тільки автомобілів. Виглядає цей інтерфейс як корпус розміром з невелику коробку цукерок, встановлюється зазвичай за штатним екраном (так, частина панелі приладів розбирається), штатна система після нашого втручання працює потім як зазвичай.

Виглядати це буде ось так (на прикладі Mercedes E-Class W212):

І ось так за півдня у вас з'являються всі переваги наявності CarPlay, ваші улюблені програми (працюватимуть і iPhone та смартфони на Андроїд) – навігація, месенджери, Spotify тощо.

ВСІ ХАРЧУВАННЯ ЗАПИТУЙТЕ ЗА ТЕЛЕФОНОМ + 38 (099) 900-99-95 (дзвоніть чи пишити у месенджери)