Важливість адіопідготовки (шумоізоляції) для покращення штатного звуку в автомобілі

14 июня 2023

Прослуховування музики може бути емоційним, вражаючим, розслаблюючим чи приємним. При цьому насправді не незалежно від того, яка музика є особистою та улюбленою, чи то інструментальна, джазова, електро, латиноамериканська, класика, рок чи будь-який інший музичний напрямок. Однак якість відтворення звуку. важливо для кожного. Деякі музичні стилі вимагають вищого рівня майстерності установників і тих, хто проектує нову аудіосистему, в той час як інші не припускають висококого профессонализма. Несмотря на это, есть один важный, базовый этап при построении качественного звука в автомобиле.

Шумоізоляція – необхідна та важлива база для якісного звучання аудіосистеми у вашому автомобілі. Ми не рекомендуємо ігнорувати етап аудіопідготовки і ось чому:

Металеві поверхні та панелі кузова та салону з кожним роком все тонші та слабкіші та мають тенденцію до
стимуляція вібрацій, зокрема вібраціями, що виникають при керуванні автомобілем або при відтворенні музики динаміками. Щоб зменшити шум і вібрації, а також природний резонанс, який означає частоту, коли ці поверхні резонують особливо сильно, повинно бути зменшено. Для цього потрібна обробка віброізоляційними матеріалами з алюмінію та бутилу.

Ми додали багато новинок від німецького бренду GroundZero, італійського ATI та PHD. Ми рекомендуємо динаміки цих брендів, щоб значно покращити звучання вашої улюбленої музики в машині. Ось деякі з рекомендованих моделей:

Але встановлення всіх перелічених вище динаміків без аудіопідготовки (шумоізоляції дверей) буде неефективним, на жаль. Тому перший етап – це віброізоляція дверей, другий етап – обробка шумопоглинаючими матеріалами та антискрипом місць стику, а вже третій етап – це встановлення колонок.

Для цього пропонуємо якісні матеріали українського виробника ACOUSTICS матеріали з різними властивостями. Крім того, асортимент ACOUSTICS пропонує інші продукти, такі як
самоклеючі алюмінієві пластини або звукопоглинаючі композитні матеріали, які покращують результат
та дозволяють звучати музиці у максимальній віддачі. Обробка панелей кузова в області дверей дає значний ефект щодо зменшення вібрації та шуму, що сприятливо позначається на звучанні музики та роботі динаміків. Металеві частини дверей після обробки віброізоляцією ACOUSTICS починають коливатися менше, що значно знижує рівень небажаного шуму.

Які матеріали ми радимо для шумоізоляції дверей? Нижче ті матеріали, які ми використовуємо у своїй практиці, та рекомендуємо вам: