Toyota GT86 з новою автомагнітолою с Apple CarPlay

27 февраля 2023

Давайте начистоту, багато хто з вас мріє про магнітолу з великим екраном, часто на Андроїд, але наш досвід говорить, що найнадійніші, найстабільніші, найадекватніші - це брендові магнітоли, такі як Pioneer, Kenwood, JVC, Alpine. І всі самі брендові магнітоли мають на борту Apple Carplay / Android Auto. Якщо ви нас запитаєте, що краще - фірмова магнітола з CarPlay або Android з великим екраном - ми не зможемо вибрати одну сторону. І ті, й інші хороші. Але для себе особисто обрали б Pioneer)

Отже, до нас приїхала Toyota GT86, яка на борту вже мала мультимедійну магнітолу, але її функціонал був дуже обмежений:

Нашим завданням було підібрати якісну магнітолу 2DIN із 7-дюймовим екраном з функцією CarPlay. Ми запропонували одну з найпопулярніших моделей Pioneer DMH-Z5350BT

Для магнітоли Pioneer DMH-Z5350BT у нас, до речі, є огляд на нашому каналі YouTube:

СПИСОК АКСЕСУАРІВ ДЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ І ПІДКЛЮЧЕННЯ PIONEER В TOYOTA:

Отже, зібрали комплект заміни штатної магнітоли Toyota GT. Важливий етап – це кріплення корпусу нової магнітоли всередині простору панелі приладів. Як ви розумієте, важкий металевий корпус не може просто висіти у повітрі, тримаючись лише на точках кріплення лицьової панелі. Практично ми використовуємо металеві бічні панелі, за допомогою яких корпус автомагнітоли надійно тримається по всьому периметру:

До остаточного монтажу магнітоли в панелі приладів, необхідно підключити адаптер кнопок керма Connects2 CTSTY002.2, попередньо перевіривши працездатність всіх функцій:

Ще один аспект. Ви можете спитати, навіщо потрібен USB перехідник CARAV 17-001? І де його можна використати? Відповідаю – USB перехідник потрібен для того, щоб ви могли підключити кабель USB магнітоли до відповідного кабелю автомобіля у зручному для вас місці. У даній Toyota GT ми розмістили перехідник CARAV 17-001 в області центральної консолі, для цього попередньо зробили отвір у пластику:

І ось такий підсумковий результат ми отримали:

Головне - ніяких проміжків, все красиво, надійно, функціонально. Погодьтеся, панель приладів автомобіля перетворилася!

У нас є невелике ВІДЕО про цей проект, яке допоможе вам остаточно переконатися, що і вам час міняти магнітолу в машині)  

Всі товари, встановлені в Toyota GT, ви можете замовити прямо тут: