Шумоізоляція Acoustics або CTK – як правильно?

26 сентября 2023

Ми зробили серію оглядів шумо-, вібро- та комбінованих матеріалів українського виробника, які використовуються для підвищення рівня комфорту в автомобілі. Однак, ми, як і ви, напевно, помітили, що на деяких аркушах вказано маркування з брендом Acoustics, а на інших - CTK. Давайте розберемося! 

Насамперед варто зайти на сайт виробника acoustics.ua - у назві сайту ми бачимо бренд Acoustics, якщо зайти в розділ "Віброізоляційні матеріали", то ми побачимо, що всі матеріали звідти промарковані логотипом Acoustics, проте, якщо зайти в розділ "Комбіновані матеріали" , то вже там матеріали промарковані логотипом CTK. То як правильно?

Насправді правильно і так, і так. Acoustics – це зареєстрована торгова марка, а CTK – це аббервіатура від юридичної назви компанії "Слобожанська Технологічна Компанія". Ось так все просто. Тепер ви знаєте, що Acoustics і CTK - це один і той самий бренд, і той самий виробник.

Тут список найпопулярніших матеріалів, які ми використовуємо у нашій студії автозвуку Електросила:

І найважливіше – перегляньте наші відео огляди шумоізоляційних матеріалів нашого українського виробника Acoustics (CTK). Нижче ви знайдете огляд матеріалу Acoustics (CTK) Multisoft та Acoustics (CTK) Multimat Pro + Acoustics (CTK) Multimat Evo: