Магнітола на Андроїд/CarPlay з екраном 9 дюймів для Fiat 500

3 декабря 2023

Наш великий досвід встановлення автомагнітол в автомобілі Fiat 500 показує, наскільки популярна і затребувана ця послуга. Заміна штатної магнітоли Фіат 500 іноді здається складною або навіть неможливою, але перехідні рамки легко вирішують це завдання. І якщо ви подивитеся на наші приклади робіт, то здебільшого ми встановлювали магнітоли 2DIN. Але цього разу клієнт захотів магнітолу з більшим екраном.

Потрібна магнітола з екраном 9 дюймів у вашому Fiat 500? Без проблем! Дивіться, як це ми зробили.

Для початку пригадаємо, як виглядає панель приладів і штатна магнітола в Fiat 500 до 2015 року. Як бачите, заводська магнітола Фіат 500 не має ні екрана з можливістю підключити камеру заднього виду, немає ні Bluetooth ні навігації, особливо таких корисних і важливих функціях, як Android і CarPlay.

Магнітолу з великим екраном можна вибрати універсальну - ту, яка задовольнить вас за характеристиками і ціною. Звертайте увагу на процесор, оперативну пам'ять, версію Андроїд, вбудований звуковий підсилювач, роздільну здатність екрану - саме ці функції впливатимуть на комфортне використання нової магнітоли.

Отже, встановлення автомагнітоли в автомобілі Fiat 500 завжди непросте. Яку б магнітолу ви не вибрали - 2DIN або з екраном 9 дюймів, доведеться трохи повозитися. У випадку з магнітолою 2DIN доведеться переносити повітропроводи, щоб розмістити автомагнітолу з панелі приладів. А у випадку з екраном 9 дюймів доведеться трохи розібрати автомагнітолу! Для чого це потрібно? Щоб розмістити корпус магнітоли в отвір 1DIN, який доступний Fiat 500.

Отже, ми підібрали перехідну рамку, до неї магнітолу, ще нам знадобився CAN-Bus адаптер кнопок керма та антенний перехідник. Ось усі необхідні товари, які потрібно купити для заміни штатної магнітоли Fiat 500:

А ось і результат, який ви отримаєте після того, як віддасте свій Фіат 500 до нас у студію на встановлення нової магнітоли з великим екраном. Довго не описуватиму всі переваги даної заміни - ви всі й самі бачите неозброєним оком:


ВСІ ПИТАННЯ ЗАВДАЙТЕ ТЕЛЕФОНОМ + 38 (099) 900-99-95 (месенжери все теж є)