Магнитола для VW Golf 5 - яку обрати, це купити, де встановити?

26 ноября 2023

Магнітола для Гольф 5 для власників цього автомобіля не просто забаганка чи бажання, на сьогоднішній день це вже просто необхідність, тому що заводська магнітола вміє читати CD диски та радіо, а кому це актуально сьогодні, коли у кожного поважає себе чоловіка (і не тільки) в машині є CarPlay, Android, Wi-Fi, 4G, камера заднього виду та мільйон інших приємних бонусів, які неодмінно з'являються у вашій машині з появою нової магнітоли.

Не дивно, що власники Golf 5 хочуть викинути стару штатну магнітолу і купити нову. Але яку купити і як її вибрати? Давайте розумітися!

ВАРІАНТ ПЕРШИЙ - МАГНІТОЛУ 2DIN

Почнемо з простого – з магнітоли 2DIN. У магнітоли 2DIN екран 6,8-7 дюймів – це єдине, що її відрізняє від інших, функціональність може бути абсолютно така сама, як і у магнітол з великим екраном. У нашій практиці раніше ми продавали та встановлювали в основному тільки такі автомагнітоли – з екраном 7 дюймів з досить стандартним набором функцій – можливість підключення камери заднього виду, GPS навігація, гучний зв'язок та можливість слухати музику з телефону, можливість музику з флешки чи SD карти.

Але сьогодні ситуація сильно змінилася і магнітоли 2DIN вже можуть бути не тільки на Android з інтернетом на борту, але ще додалася функція CarPlay та AndroidAuto, що сильно розширило функціонал.

Ми рекомендуємо вибирати ці магнітоли:

Крім того, що ви купите магнітолу, вам знадобляться ще й аксесуари для її встановлення та підключення. Це і перехідна рамка, і CAN-Bus адаптер або навіть адаптер кнопок керма, антенний перехідник теж стане в нагоді (у всіх VW роз'єм для антени має специфічну форму, яку називають Fakra). Ми рекомендуємо ось ці перехідники та роз'єми:

ВАРІАНТ ДРУГИЙ - МАГНІТОЛУ З ЕКРАНОМ 9"/10"

Немає сумнівів, що більшість власників VW Golf 5 оберуть саме цей варіант. Чому? Ну, по-перше, через розмір екрану. До магнітолі з великим екраном можна підключити не тільки камеру заднього виду, а й фронтальну, а ще можна підключити систему кругового огляду, що робить маневрування автомобіля неймовірно легким та керованим.

Список доступних функцій у таких магнітолах вражає:

  • Процесор: 8 ядер 1.88 GHz UNISOC 7862
  • Синхронізація з телефоном Бездротовий Apple CarPlay / Android Auto
  • Операційна система: Android 10 Q
  • Оперативна пам'ять: 6 Gb LPDDR4
  • Постійна пам'ять: 128 Гб
  • Інтернет: 4G/LTE/5G Wi-Fi
  • Екран Діагональ: 9"
  • Роздільна здатність: 1280x720
  • Тип матриці: QLED
  • Радіо чіп Philips NXP6686 RDS
  • Вбудований підсилювач: TDA 7851/DSP

Ми рекомендуємо такі магнітоли, але краще уточнювати у нас наявність і параметри тих моделей, які є в наявності):

Так само, як і для магнітол 2DIN, для встановлення та підключення автомагнітол з екраном 9 або 10 дюймів, теж потрібні перехідні рамки, адаптери та перехідники. Наприклад, такі:

На всі ваші питання щодо заміни автомагнітоли в Гольф 5 і не тільки відповідаємо з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 за телефоном +38 099 900-99-95 (цей телефон пов'язаний з усіма нашими месенджерами, тобто можете нам писати в будь-який час і будь-якого дня, але відповімо вам в робочий час).