Магнітола Android/CarPlay з величезним екраном 9" та камера заднього виду AHD для Toyota RAV4

2 января 2024

Toyota RAV4 настільки популярна та надійна машина, що люди не просто роками на них їздять, а цілими десятиліттями. Не знаю, як це виходить у виробника, але це факт. Як і те, що в нашу студію приїхала хороша Toyota RAV4 за новою магнітолою, а замовник виявився не чоловік, а дівчина. Що ж. Ми підібрали відповідний варіант для цього автомобіля з урахуванням побажань господарки автомобіля.

Запит був такий - потрібен був великий екран (машина часто їздить з України до Німеччини), потрібна навігація, що зручно читається в дорозі (GPS програми на телефоні для використання в машині вже давно не тренд) і, звичайно, розваги - такі як YouTube та можливість дивитись фільми.

Ми вибрали такі товари для цього:

А тепер подивимося на картинки, які ми зробили під час заміни штатної магнітоли Toyota RAV4 на новий апарат. Так було до початку робіт:

А так стало, коли від штатної магнітоли не залишилося і сліду, а нова зайняла почесне місце по центру панелі приладів:

Найкорисніша функція, яка з'явилася після заміни магнітоли – це камера заднього виду. До нас у машині не було ні заводської камери (як буває на багатьох нових моделях РАВ4), ні парктроніка. Паркуватися та маневрувати з камерою заднього виду завжди на порядки легше та безпечніше. Оцініть, до речі, картинку з камери, яку ми встановили – вона чітка і з гарною чутливістю, такою, що навіть у сутінках – як удень.

І насамкінець ще раз для порівняння поруч дві картинки - як було до нас із заводською магнітолою і як стало після.

З'явилося бажання купити та встановити магнітолу у Києві - ми на зв'язку за телефоном (099) 900-99-95 (можна дзвонити, можна писати в месенджери viber, watsapp, telegram).