Магнітола на Андроїд з екраном 9 дюймів та камера заднього виду для Mazda 3 2012

8 декабря 2023

Напевно, найголовніше питання, яке вас хвилює, коли ви думаєте про заміну штатної магнітоли в Mazda 3, це швидше за все, як зовні буде виглядати нова магнітола в інтер'єрі вашого автомобіля. Це крім функціоналу, який ви отримаєте з новою автомагнітолою, звичайно. 

Тому, тут ви можете подивитися, як один із прикладів того, як замість застарілої штатної магнітоли ми встановили сучасну з великим дев'ятидюймовим екраном магнітолу з CarPlay, плюс підключили камеру заднього виду з лініями паркування.

Відразу два фото - як вам така шалена різниця між тим, як було ДО і як стало ПІСЛЯ установки нової автомагнітоли.

Впевнені, що ви вражені результатом! Ще б пак - відразу таке перетворення! Усього треба купити магнітолу з великим екраном на операційній системі Android додатково з функцією CarPlay, до магнітоли потрібна перехідна рамка CARAV 22-082, 16-pin роз'єм для підключення магнітоли CARAV 16-007 або CARAV 16-029.

Але ще більшого враження очікується від функціоналу нової доданої камери і підключеної до великого 9-дюймового екрану нової магнітоли! І це не кажучи вже про те, наскільки зручно користуватися картами Google або додатком Waze для навігації, на такому великому екрані.

Серед інших перевага є ще й можливість одночасно включити три екрани на одному, щоб бачити і карту для навігації, і яку радіостанцію ви зараз слухаєте, наприклад, і бути в курсі, який зараз час. І підбирати ці екрани ви може самі - так, як зручно саме вам.

Це якщо коротко. Всі нюанси по підбору та встановленню, всі питання ви можете поставити нам з понеділка по п'ятницю з 10 до 19 за телефоном +38 (099) 900-99-95 (дзвоніть або пишіть у месенджери).