Магнітола на Андроїд з екраном 9 дюймів для BMW E39

7 декабря 2023

Ще недавно власники BMW 5-ї серії в кузові E39 і мріяти не могли про те, щоб у їхньому автомобілі була магнітола за рівнем тих, які завод-виробник використовує у найсвіжіших моделях. Спочатку можна було штатну магнітолу замінити лише на 1DIN, потім на 2DIN, з'явилися магнітоли з CarPlay, але, як і раніше, з невеликим екраном. А тепер доступні й магнітоли з великим екраном.

В даному випадку ми покажемо, як і за допомогою яких аксесуарів замінили заводську магнітолу BMW E39 на великий екран на Андроїд.

Отже, берете будь-яку універсальну магнітолу з екраном 9 дюймів, потім підбираєте перехідну рамку (у нашому випадку це CARAV 22-041), ще потрібен 16-pin роз'єм для підключення магнітоли (у нашому випадку це CARAV 16-051). Тобто, щоб отримати результат, як на фото нижче, вам знадобиться цей набір товарів:

Процес заміни штатної магнітоли BMW E39 займе приблизно півдня. Якщо захочеться додати камеру заднього виду, це ще півдня. Розраховуйте зрештою на повний день. Найкраще залишити ваш автомобіль вранці у нашій студії, а ввечері ви вже зможете насолоджуватися новою магнітолою.

Ми завжди на зв'язку з понеділка по п'ятницю з 10 до 19 за телефоном +38 (099) 900-99-95 (дзвоніть нам або пишіть у будь-який мессенджер)