Как сохранить Fender после замены штатной магнитолы VW Passat?

09 листопада 2021

Нерідко до нас звертаються власники VW Passat із проханням замінити заводську магнітолу на щось більш сучасне та функціональне, але зі страхом, що штатна аудіосистема з підсилювачем Fender перестануть працювати, пропаде звук. Нічого не припинить працювати і роботу штатного підсилювача можна зберегти! І я розповім вам, як це можна зробити.

Звичайно, у таких випадках не обійтися без Connects2! Адаптери британського виробника здатні зберегти багато заводських функцій після заміни штатної магнітоли, у тому числі і роботу штатного підсилювача Fender.

Отже, власник був рішуче налаштований на заміну заводської магнітоли. Вибрав замість неї автомагнитолу CarPlay Kenwood DMX5020BTS, бюджетну, але з досить пристойним списком можливостей (докладніше про магнітолу можна переглянути на нашому сайті або нашому каналі Youtube)

Ось, список того, що ми використовували при встановленні та підключенні магнітоли Kenwood DMX5020BTS у VW Passat:

1. Переходная рамка CARAV 08-009 (як альтернативу для більш естетичного вигляду панелі приладів рекомендуємо використовувати рамку Connects2 CT24VW12)

2. Адаптер кнопок керма з підтримкою штатного підсилювача Fender Connects2 CTSVW007.2

3. Антенный переходник CARAV 13-008 (без нього заводська антена не працюватиме з новою магнітолою)

4. І щоб подружити заводську камеру заднього виду з новою магнітолою, ми використали перехідник Connects2 CAM-VW2-RT

Процес установки займає півдня, якість припасування всіх нових девайсів і деталей намагаємося ретельно дотримуватися. На нашу думку нова магнітола має виглядати краще, ніж заводська! Адаптер кнопок керма та штатного підсилювача ховаємо за корпусом нової магнітоли.

Спеціально зробила фото, щоб випередити ваше питання про те, як зрозуміти, що у моєму VW Passat є заводська аудіосистема Fender? Ось це фото відповідає на це питання - на панелі приладів є фірмовий шильдик.

У результаті така краса у нас вийшла:

І нагадую, що в магнітолах CarPlay та AndroidAuto GPS навігація працює тільки через смартфон, тільки якщо він підключений до магнітоли (провідним або бездротовим способом залежно від моделі магнітоли)

Якщо ви загорілися ідеєю змінити автомагнітолу у вашому VW Passat, телефонуйте/пишіть нам (099) 900-99-95, підберемо і продамо все необхідне обладнання для заміни штатної магнітоли.


ВІДЕО